128855
11:14 9.012024

В Ужгороді затримали раніше судимого зловмисника, який на вокзалі пограбував вінничанку

Події 635

Співробітники Ужгородського районного управління поліції встановили та оперативно розшукали раніше судимого уродженця Одещини, який на автовокзалі пограбував 53-річну жінку. Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Сьогодні вранці до поліції зателефонувала вінничанка та повідомила, що декілька хвилин тому на автовокзалі в місті Ужгород її пограбував невідомий чоловік.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського районного управління поліції та співробітники Управління патрульної поліції.

Правоохоронці провели першочергові слідчі дії та зʼясували обставини інциденту. Встановлено, що близько 6:30 ранку до потерпілої підійшов невідомий чоловік, вихопив від неї рюкзак з особистими речами, технікою, документами та гаманцем, в якому знаходилися 200 євро та 900 гривень.

Поліцейські провели ряд заходів та встановили, що до скоєння грабежу причетний 28-річний раніше судимий за аналогічні злочини уродженець Одеської області. Зловмисника оперативно розшукали та затримали.

У підозрюваного поліцейські вилучили викрадені у потерпілої речі та повернуть власниці.

Відповідно до статті 208 КПК України грабіжника помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. За скоєне затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі. Триває слідство.

Про це інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах