128502
15:56 26.122023

У Мукачеві звітували поліцейські офіцери громади

Події 5080

Протягом року поліцейські офіцери Мукачівської громади Закарпатської області отримали 950 викликів з лінії 102 від жителів громади.

Правоохоронці виявили 32 правопорушення пов’язані з незаконним продажем алкоголю неповнолітнім та продаж алкоголю без акцизу.

Протягом року поліцейські офіцери притягнули 28 людей до адміністративної відповідальності за незаконне вироблення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин в невеликих розмірах та 4 людей до кримінальної відповідальності.

На території громади працюють 6 поліцейських офіцерів, обслуговують місто та навколишні села. Детальніше дивіться у відеокоментарі.

У Мукачеві звітували поліцейські офіцери громади Протягом року поліцейські офіцери отримали 950 викликів з лінії 102 від жителів громади. Правоохоронці виявили 32 правопорушення пов'язані з незаконним продажем алкоголю неповнолітнім та продаж алкоголю без акцизу. Протягом року поліцейські офіцери притягнули 28 людей до адміністративної відповідальності за незаконне вироблення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин в невеликих розмірах та 4 людей до кримінальної відповідальності. На території громади працюють 6 поліцейських офіцерів, обслуговують місто та навколишні села. Детальніше дивіться у відеокоментарі.

Опубліковано Мукачівська міська рада Вівторок, 26 грудня 2023 р.

Про це інформує Мукачівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах