128321
10:54 21.122023

На Закарпатті водійка збила пішохода насмерть й утекла

Події 988

Вчора, 20 грудня, близько 19:10 до поліції надійшло повідомлення про смертельну аварію у селі Кострино Ужгородського району. За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група Відділення поліції № 2 Ужгородського РУП, працівники якої провели першочергові слідчі дії та встановили попередні обставини ДТП.

Зʼясувалося, що внаслідок аварії на місці події загинув 61-річний пішохід, місцевий житель. Водій, який здійснив наїзд на потерпілого, з місця аварії втік.

Співробітники поліції орієнтували на його пошуки всі наряди. Згодом підозрювану у вчиненні смертельної аварії вдалося затримати під час спроби покинути межі області. Нею виявилася 24-річна жителька Волинської області, яка на автомобілі «Mazda» рухалася трасою Н-13 у напрямку Львова.

Транспортний засіб поліцейські вилучили та помістили на арешт-майданчик. Саму жінку затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого, слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області внесли відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування у справі триває.

Про це повідомляє Поліція Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах