127861
08:45 5.122023

Поліція розслідує обставини пожежі на Тячівщині, в якій загинули пенсіонер та двоє малолітніх дітей

Події 700

Слідчі Тячівського районного відділу поліції Закарпатської області відкрили кримінальне провадження за фактом пожежі, що сталася у селищі Солотвино. Внаслідок займання загинули троє людей, двоє з яких малолітні діти.

4 грудня близько 12:00 до поліції надійшло повідомлення про займання будинку у селищі Солотвино Тячівського району. За викликом одразу виїхали пожежники та поліцейські. Доки працівники ДСНС ліквідовували пожежу, поліцейські опитали двох малолітніх мешканців будинку, яким вдалося вибігти з палаючого приміщення. Діти пояснили, що займання, ймовірно, розпочалося з газового обігрівача.

Під час огляду місця події правоохоронці виявили там тіла трьох загиблих: 6-річного хлопчика, 7-річної дівчинки та 79-річного чоловіка.

За фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки, що спричинило загибель людей, слідчі Тячівського районного відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України.

У ході слідства поліцейські призначать експертні дослідження, за висновками яких буде встановлено всі об’єктивні обставини та причини пожежі.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах