12775
10:19 11.112016

Понад три десятки рослин коноплі та кілограм марихуани вилучили у 19-річного ужгородця

Події 1634

Працівники поліції провели обшук у мешканця обласного центру, де виявили рослини коноплі та вже готову до вживання марихуану. Наразі правоохоронці перевіряють чи причетний ужгородець до збуту вказаних речовин серед наркозалежних громадян pm424image001

10 листопада ввечері працівники Закарпатського відділу Департаменту протидії наркозлочинності спільно з працівниками Ужгородського відділу поліції провели санкціонований обшук у 19-річного ужгородця. У правоохоронців була оперативна інформація, що даний хлопець пов’язаний з наркотиками. Вчора дана інформація була перевірена та підтвердилася.

Під час обшуку працівники поліції виявили та вилучили за місцем проживання у молодого хлопця 31 рослину коноплі, які були висаджені в пластикових горщиках. Також у одній із кімнат будинку було вилучено один кілограм марихуани.

Всі вилучені речі будуть направлені на дослідження експерту для підтвердження їх наркотичного походження. Наразі працівники поліції перевіряють причетність фігуранта до збуту вище згаданих речовин серед наркозалежних громадян, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах