127619
08:52 28.112023

У Мукачеві виявили чоловіка, який порушив судову заборону та зберігав наркотичні речовини

Події 1138

26 листопада, близько 20-ї години, на службовий планшет патрульних надійшов виклик про пошкодження майна на вулиці Стуса, в Мукачеві.

Оперативно прибувши на місце події, факт пошкодження не підтвердився, однак поліцейських зустріла заявниця, яка повідомила, що до неї прийшов чоловік, у якого є тимчасовий заборонний припис, згідно з яким, йому заборонено контактувати із заявницею.

У зв’язку із порушенням заборони на охоронці порядку склали на громадянина протокол за ч. 1 ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) КУпАП та відібрали пояснення.

Під час складання адміністративних матеріалів чоловік поводив себе підозріло, проте заборонених предметів патрульні не виявили у нього.

Жінка загадала, що за день то до цього, вона знайшла у свого чоловіка згорток фольги. Поліцейські оглянули його та виявили білу подрібнену речовину, зовні схожу на наркотичну.

На місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування подальших обставин справи, адже в діях громадянина вбачаються ознаки кримінального правопорушення за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах