127609
20:42 27.112023

Поліція Закарпаття затримала одного з учасників бійки у Підвиноградові, який смертельно травмував чоловіка

Події 1097

Сьогодні, 27 листопада, близько 15-ої години до поліції надійшло повідомлення про бійку на одній із вулиць у селі Підвиноградів Берегівського району.

За викликом прибула слідчо-оперативна група та спецпризначенці Роти поліції особливого призначення ГУНП в Закарпатській області. 

Правоохоронці негайно припинили порушення громадського порядку та встановили, що внаслідок події було смертельно травмовано одного з учасників.

Поліцейські провели першочергові слідчі й розшукові дії та в результаті затримали зловмисника, причетного до нанесення тілесних ушкоджень 40-річному загиблому: підозрюваним є 34-річний місцевий житель. 

Попередньо відомо, що фігурант завдав чоловікові один удар металевим предметом по голові, що в подальшому призвело до його смерті.

Наразі зловмисник затриманий у порядку статті 208 КПК України, його помістять до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі кваліфікували такі його дії за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто Умисне тяжке тілесне ушкодження.

Правоохоронці встановили й інших учасників бійки. Наразі з ними проводять слідчі дії.

Після проведення першочергових заходів у справі можлива додаткова правова кваліфікація. На місці події продовжують працювати поліцейські, які, зокрема, забезпечили публічний порядок та не допустили розвитку конфлікту, інформує поліція Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах