127520
12:17 24.112023

У Мукачеві у пенсіонера вкрали велосипед

Події 859

Співробітники Мукачівського районного управління поліції встановили та затримали зловмисника, який викрав велосипед від пенсіонера. Слідчі помістили фігуранта до ізолятора тимчасового тримання та внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Вчора до поліції звернувся пенсіонер та повідомив, що на вулиці Михайла Токаря в Мукачеві викрали його велосипед.

За викликом виїхала слідчо-оперативна група Мукачівського районного управління поліції, співробітники якої опитали заявника та встановили, що чоловік залишив свій велосипед на кілька хвилин біля входу до кавʼярні, а коли повернувся, транспортного засобу вже не було.

Поліцейські переглянули відео з камер спостереження та опрацювали прилеглу територію.

В результаті, вже менше ніж за пів години співробітники кримінальної поліції встановили крадія. Ним виявився раніше неодноразово судимий за майнові злочини 53-річний місцевий житель.

Поліцейські затримали зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Також у нього вилучили викрадений велосипед, який вже повернули потерпілому пенсіонеру.

За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Розслідування у справі триває.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах