127460
12:50 23.112023

На Закарпатті затримали нетверезого водія, який скоїв наїзд на велосипедиста

Події 942

Слідчі поліції Виноградова відкрили кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди у селищі Вилок Берегівського району. Нетверезого водія, який скоїв наїзд на велосипедиста, затримали та повідомили йому про підозру. У справі триває слідство.

22 листопада вранці до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селищі Вилок, що на Берегівщині. За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 Берегівського районного відділу поліції, працівники якої встановили попередні обставини аварії.

Відомо, що 36-річний житель села Шаланки Берегівського району, за кермом автомобіля «Mercedes», виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив наїзд на 67-річного велосипедиста. Внаслідок наїзду, місцевий мешканець отримав травми середнього ступеню важкості та був госпіталізований до місцевої лікарні. Водія авто поліцейські освідували. Виявилося, що чоловік за кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння. У його крові зафіксовано 1,16 проміле, що майже у шість разів перевищує допустиму норму.

Водія поліцейські затримали у процесуальному порядку та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому вже повідомили про підозру за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Автомобіль затриманого помістили на арештмайданчик поліції. У справі найближчим часом призначать експертні дослідження. Досудове розслідування триває.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах