127372
10:41 21.112023

На Закарпатті прикордонники виявили 18 ящиків сигарет

Події 809

Спробу тютюнової контрабанди припинили на Закарпатті співробітники відділу внутрішньої та власної безпеки по Мукачівському прикордонному загону Головного відділу внутрішньої та власної безпеки «Захід» Держприкордонслужби України.

Учора ввечері, у ході реалізації оперативної інформації, на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Тячів», за 200 метрів до українсько-румунського кордону, було викрито групу чоловіків, які несли на собі пакунки, обгорнуті у поліетилен.

Зрозумівши, що їх викрито, зловмисники покидали свої ноші та вдалися до втечі. Загалом контрабандисти планували доправити в Румунію 18 ящиків сигарет.

До місця події прикордонники викликали співробітників Бюро економічної безпеки та направили до Територіального управління БЕБ в Закарпатській області повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого ст.204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Наразі співробітники відділу внутрішньої та власної безпеки по Мукачівському прикордонному загону Головного відділу внутрішньої та власної безпеки «Захід» Держприкордонслужби України проводять заходи зі встановлення кола осіб, причетних до протиправної діяльності.

Про це повідомляє Західне регіональне відділення Держприкордонслужби-Західний кордон.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах