127160
08:31 14.112023

На трасі «Київ-Чоп» нетверезий закарпатець скоїв подвійну ДТП

Події 1129

12 листопада на трасі «Київ-Чоп», поблизу села Підбірці Львівського району, нетверезий водій вантажівки вчинив подвійну ДТП.

Внаслідок аварії травмувалися три людини, серед яких однорічна дитина.

Про це повідомили у поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій вантажівки «Renault Premium», 62-річний житель Закарпатської області, здійснив зіткнення з автомобілем «Citroen C4», яким керував 28-річний мешканець Тернопільської області. Після цього легковик відкинуло на зустрічну смугу, де він зіткнувся зі ще одним автомобілем «Citroen C4» під керуванням 54-річного львів’янина.

Внаслідок ДТП водій «Citroen C4» з Тернопільської області та його пасажирки, однорічна дівчинка та 27-річна жінка з Тернопільської області, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Встановлено, що водій вантажівки керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Він затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють усі обставини події.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах