127141
14:42 13.112023

Закарпатець під час застілля убив односельця

Події 898

Співробітники поліції Воловця затримали 56-річного мешканця села Гукливе Мукачівського району, якого підозрюють у вбивстві 51-річного чоловіка. У справі призначили ряд експертних досліджень. Підозрюваного помістили в ізолятор тимчасового тримання.

12 листопада на лінію «102» зателефонував мешканець села Гукливе Мукачівського району та повідомив, що за місцем свого проживання виявив свого 51-річного односельця без ознак життя.

На місце події виїхали співробітники слідчо-оперативної групи, які провели першочергові слідчі дії та з’ясували, що чоловік помер внаслідок насильницької смерті. На тілі загиблого співробітники поліції виявили численні колото-різані рани.

Співробітники поліції, із залученням кінолога та службової собаки, обстежили місце події. З’ясувалося, що у день вбивства 51-річний потерпілий розпивав алкогольні напої зі своїм товаришами у будинку одного з них. Згодом між двома чоловіками виник конфлікт. У ході бійки 56-річний фігурант схопив ножа та заподіяв потерпілому численні ножові поранення, які й призвели до його смерті.

За місцем проживання підозрюваного поліцейські провели обшук та вилучили речові докази, що свідчать про причетність закарпатця до вбивства. Зловмисника освідчили — він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

56-річного мешканця села Гукливе поліцейські затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство. Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу. У справі триває слідство.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах