127007
14:44 8.112023

На Закарпатті судитимуть ще 8-х поплічників ворога, які допомагали встановлювати окупаційний режим на Луганщині

Події 1243

Служба безпеки України продовжує системну роботу з викриття пособників ворога і зрадників: зібрано докази добровільної співпраці з ворогом з боку 8-ми «службовців» на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

Слідчі СБУ в Закарпатській області зібрали докази добровільної допомоги окупантам начальників 8-х філій т.зв. «державного унітарного підприємства лнр «луганський автодор»», а саме Міловської, Старобільської, Білокуракинської, Марківської, Лисичанської, Кремінської, Новопсковської та Біловодської.

Керівники цих «райавтодорів» не вивели філії на підконтрольну Україні територію та не призупинили роботу. Натомість добровільно передали у власність окупантам матеріальні ресурси та активи, які належали нашій країні та продовжили допомагати ворогу встановлювати окупаційний режим.

Усім 8-м пособникам ворога оголошено про підозру за ст. 111-2 (пособництво державі-агресору) Кримінального кодексу України. Матеріали цих справ скеровано до суду.

Наразі підозрювані переховуються від правосуддя на тимчасово окупованих територіях Луганщини. Тривають комплексні заходи для притягнення зловмисників до відповідальності за злочини проти нашої держави.

Викривали зрадників співробітники СБУ в Донецькій та Луганській областях. Досудове розслідування за даними фактами здійснювали слідчі Управління СБ України в Закарпатській області під процесуальним керівництвом Закарпатської обласної прокуратури.

Повідомляє пресслужба УСБУ в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах