20321
09:36 7.112023

За збут метамфетаміну хустянина засудили до 6 років ув’язнення з конфіскацією майна

Події 881

Хустська окружна прокуратура в судовому засіданні довела вину місцевого мешканця у незаконному придбанні та розповсюдженні психотропних речовин (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України). Чоловіка засуджено до 6 років ув’язнення з конфіскацією належного йому майна.

У судовому засіданні прокурор довів, що закарпатець систематично збував метамфетамін особам, схильним до вживання заборонених речовин. Кілька таких випадків задокументовано влітку 2020 року. Крім того, обвинувачений мав налагоджену мережу розповсюдження психотропів «клієнтам» через третіх осіб.

Під час огляду помешкання чоловіка в Хусті правоохоронці знайшли та вилучили пристрої для вживання наркотиків, електронні ваги, набори фасувальних пакетиків для роздрібного продажу метамфетаміну, а також одержані від протиправної діяльності грошові кошти.

Наразі очікується набрання вироком законної сили. Сам чоловік вину у інкримінованому йому злочині не визнав.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Про це інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах