126475
15:33 23.102023

Поліція Виноградова затримала наркоторговця

Події 1273

Співробітники відділення поліції у місті Виноградів затримали на «гарячому» місцевого наркоторговця. Зловмисник саме передав товар та отримав взамін грошові кошти. За збут наркотиків йому загрожує до 10 років увʼязнення з конфіскацією майна

Співробітники кримінальної поліції Виноградова отримали оперативну інформацію про злочинну діяльність жителя села Широке – фігурант причетний до торгівлі наркотиками на території району.

Провівши ряд негласних заходів поліцейські встановили дату та місце чергової зустрічі наркоторговця з клієнтом. Для його затримання було залучено бійців Роти поліції особливого призначення.

В результаті, вчора, 22 жовтня, підозрюваного впіймали одразу після передачі наркотовару рослинного походження та отримання взамін грошових коштів. 

З місця події слідчі вилучили речові докази, а саме — гроші, наркотичні речовини, мобільний телефон та автомобіль зловмисника.

32-річного фігуранта помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом незаконного виробництва та збуту наркотичних засобів, вчинених повторно, у поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. За скоєне зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах