126349
10:37 18.102023

Водія, який на Закарпатті смертельно травмував 6-річну дівчинку, взяли під варту без права на заставу

Події 2015

Як йдеться у повідомленні, за процесуального керівництва Перечинського відділу Ужгородської окружної прокуратури місцевому жителю повідомлено про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння, що призвело до смерті дитини (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

У судовому засіданні заступник керівника Ужгородської окружної прокуратури довів необхідність застосування до закарпатця найбільш суворого запобіжного заходу – тримання під вартою без права на внесення застави.

Йдеться про подію, що трапилася цими вихідними в с. Тур’я Поляна. Наразі правоохоронцям відомо, що в суботу, 14 жовтня, підозрюваний за кермом автомобіля «BMW» перевищив дозволену швидкість, виїхав на зустрічну смугу та здійснив наїзд на 6-річну дівчинку, що саме рухалася узбіччям. Транспортний засіб пошкодив паркан і зупинився вже на території одного з помешкань.

Від отриманих травм дитина померла на місці ДТП. Водія освідчили, за кермом він перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини інциденту, досудове розслідування проводять слідчі ВП №1 Ужгородського районного управління поліції.

Про це інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах