126129
11:12 12.102023

На Ужгородщині зловмисник викрав автомобіль сусіда

Події 966

Працівники Відділу поліції № 1 Ужгородського районного управління поліції швидко розшукали 28-річного раніше судимого жителя села Концово, який викрав у свого сусіда транспортний засіб. Фігуранта затримано у процесуальному порядку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Вчора, 10 жовтня, на гарячу лінію «102» звернувся мешканець села Концово Ужгородського району. Чоловік повідомив про те, що викрали його автомобіль марки «ВАЗ 21011».

Співробітники оперативного блоку швидко встановили обставини вчинення злочину та особу, котра причетна до незаконного заволодіння транспортним засобом.

Попередньо з’ясувалося, що фігурантом справи являється 28-річний раніше судимий односелець заявника. Чоловік проник до дворогосподарства свого сусіда та скористався тим, що авто було незачинене. Намагаючись виїхати з подвір`я, зловмисник пошкодив автомобіль та незважаючи на це, продовжив рух.

Правоохоронці розшукали 28-річного зловмисника у передмісті міста Чоп. Слідчі вилучили викрадений транспортний засіб марки «ВАЗ 21011», який буде повернуто потерпілому.

Підозрюваного затримано у порядку статті 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом незаконного заволодіння автомобілем слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України.

Слідство у справі триває.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах