126106
14:33 11.102023

У прокуратурі Закарпатської області відбулась міжвідомча нарада

Події 1512

У Закарпатській обласній прокуратурі відбулося засідання міжвідомчої робочої групи правоохоронців щодо протидії кримінальним правопорушенням, пов’язаним з незаконною торгівлею нафтопродуктами, а також незаконним виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів.

Заступник керівника Закарпатської обласної прокуратури Максим Горковенко наголосив на важливості скоординованої роботи усіх органів правопорядку задля досягнення результатів роботи на цьому напрямку.

Серед першочергових завдань, які обговорили учасники заходу, – активізація діяльності з попередження та викриття фактів незаконного переміщення підакцизних товарів через державний кордон України. Зокрема, йшлося про виявлення місць попереднього незаконного зберігання таких товарів на території області та підпільних цехів, де виготовляють таку продукцію для подальшого переміщення за межі країни.

Керівництво та представники інших правоохоронних органів краю також висловили бачення щодо необхідних конкретних спільних заходів, спрямованих на боротьбу з тіньовим обігом підакцизної продукції. Адже протидія злочинності у вказаній сфері – це як питання безпеки громадян, так і довіри суспільства до роботи органів правопорядку.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах