125834
12:50 4.102023

Поліцейські Мукачівщини затримали серійного крадія: на його рахунку щонайменше 8 крадіжок з помешкань місцевих жителів

Події 1079

У скоєнні ряду крадіжок обгрунтовано підозрюється 21-річний житель Мукачівщини. Останнього затримали під час скоєння чергового злочину. За усіма фактами у поліції відкрито кримінальні провадження, матеріали яких найближчим часом буде скеровано для судового розгляду. Зловмиснику загрожує до 8 років ув‘язнення

Слідчі відділу поліції № 1 Мукачівського районного управління поліції проводять досудове розслідування за фактами ряду крадіжок, вчинених на території району. У скоєнні злочинів підозрюється непрацюючий 21-річний мешканець села Ракошино.

На сьогодні поліцейські зібрали достатньо доказів, які вказують на причетність фігуранта до щонайменше 8 крадіжок.

Усі потерпілі – жителі села Ракошино. До приватних будинків зловмисник проникав здебільшого шляхом підбору ключа. Серед крадених речей – дороговартісні рибальські приладдя, будівельні матеріали, побутові та інші речі. Зловмисника оперативники затримали під час скоєння чергового злочину.

Підозрюваному вже обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі співробітники кримінальної поліції перевіряють фігуранта на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території району. Його дії в поліції кваліфікували за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції цієї статті підозрюваному загрожує до 8 років ув‘язнення.

Досудове розслідування у справі триває, матеріали кримінальних проваджень найближчим часом буде скеровано для судового розгляду.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах