125551
16:35 22.092023

На Рахівщині знайшли тіло розшукуваного місцевого жителя

Події 1411

Вчора о 22:20 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в лісі поблизу с. Водиця Рахівського району заблукав 67-річний місцевий мешканець. Як повідомила його дочка, ще з обіду чоловік пішов по гриби, але не повернувся ввечері й телефонного зв’язку з ним не було. Протягом ночі заблукалого шукали фахівці гірського пошуково-рятувального відділення с. Кваси, а зранку роботи продовжили Усть-Чорнянські рятувальники спільно з правоохоронцями та родичами чоловіка. Знайти його вдалося опівдні 22 вересня, на жаль, уже без ознак життя.

За словами членів родини, чоловік скаржився на високий тиск і проблеми з серцем. Він відійшов углиб лісу всього на півтора кілометри від своєї машини. Його тіло рятувальники транспортували до с. Водиця й передали правоохоронним органам.

У зв’язку з цим закликаємо любителів лісових прогулянок з усієї можливою обережністю ставитися до подібних вилазок. Якщо ви маєте будь-які проблеми зі здоров’ям, краще утриматися від походу або на крайній випадок взяти з собою аптечку з необхідними медикаментами. І не ходіть у ліс поодинці, адже в такому разі нікому буде вам допомогти.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах