125517
16:25 21.092023

Справу затриманого на Закарпатті переправника передали до суду

Події 1599

До Ужгородського міськрайонного суду скеровано справу 49-річного громадянина України, затриманого під час незаконного переправлення особи через державний кордон. Фігурантові вручено обвинувальний акт за ст.332 ККУ “Незаконне переправлення осіб через державний кордон України”.

Нагадаємо, що у червні цього року оперативники Чопського прикордонного загону спільно зі співробітниками інших правоохоронних органів викрили схему незаконного переправлення з України до Словаччини громадянина України призовного віку.

Організатор забезпечив останньому доставку у прикордонний населений пункт, а звідти вів його пішки у напрямку держрубежу. За таку послугу він отримав від «клієнта» 3000 доларів США.

Під час затримання переправник втік від правоохоронців і переховувався у лісі в районі населеного пункту Домашин Ужгородського району. Розшукати та затримати його вдалося лише вранці наступного дня.

У діях обвинуваченого вбачають ознаки правопорушення, передбаченого ч.3 ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». За скоєне йому загрожує позбавлення волі строком від семи до дев’яти років.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах