125071
11:51 7.092023

На Закарпатті викрили ділків, які переправляли через кордон військовозобов’язаних чоловіків

Події 1276

Обидва фігуранти, мешканці Тячівського району Закарпатської області, підшукували осіб призовного віку, надавали їм тимчасовий прихисток, власним транспортом підвозили у прикордоння та поза пунктами пропуску переправляли до Румунії.

Одного із переправників заскочили на гарячому під час передачі йому частини неправомірної винагороди у розмірі 5500 доларів США, іншого – за місцем його проживання. Трьох їхніх «клієнтів» правоохоронці виявили та затримали за 200 метрів до кордону, у закинутій будівлі. Чоловіки очікували на «дозвіл» рухатися в напрямку омріяного закордоння.

Правоохоронці здійснили обшуки місць проживання та транспортних засобів обох фігурантів, вилучили предмети та матеріали, які  можуть стати доказами протиправної діяльності переправників.

Завадили каналу з незаконного переправлення через кордон військовозобов’язаних чоловіків офіцери оперативно-розшукового відділу та відділу прикордонної служби «Тячів» Мукачівського прикордонного загону спільно зі співробітниками Міграційної поліції, слідчого управління Нацполіції за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури у рамках відкритого за ч.3 ст.332 ККУ кримінального провадження.

Слідчі дії тривають. У разі доведення вини закарпатців у суді, їм загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до дев’яти років.

                                                                                Прес – служба Мукачівського прикордонного загону

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах