124734
15:08 28.082023

У Мукачеві неповнолітній завдав ножове поранення 18-річному місцевому жителю

Події 1385

Слідчі Мукачівського районного управління поліції проводять розслідування у справі, щодо нанесення тяжких тілесних ушкоджень 18-річному мукачівцю. Неповнолітнього зловмисника, який завдав ножові поранення потерпілому, затримано в процесуальному порядку. Слідчі вже повідомили фігуранту про підозру та наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Днями на лінію «102» надійшло повідомлення від медиків Мукачівської лікарні про госпіталізацію молодого хлопця з проникаючою раною грудної клітки та черевної порожнини.

Для встановлення обставин події за викликом виїхала слідчо-оперативна група місцевого райуправління поліції та оперативники кримінальної поліції.

З’ясувалося, що потерпілим є 18-річний місцевий житель. Того дня між ним та фігурантом злочину виникла сварка через давній конфлікт. У ході сутички молодший з учасників вдарив ножем старшого хлопця та одразу втік з місця події.

Поліцейські швидко встановили особу зловмисника, розшукали та затримали його.

Підозрюваним у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень є 16-річний мукачівець. Наразі його поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу. Розслідування у справі триває.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах