124446
12:46 17.082023

На Закарпатті впродовж доби зупинили 15 порушників кордону

Події 1368

На Закарпатті впродовж минулої доби військовослужбовці Мукачівського та Чопського прикордонних загонів зупинили 15 порушників кордону – 14 чоловіків, та одну жінку.

Чотирьох закарпатців затримали сьогодні вранці прикордонники відділу «Лужанка». Чоловіків зупинили за 70 метрів від кордону з Угорщиною.

Ще чотирьох порушників затримали прикордонники відділу «Яблунівка» у ході реалізації інформації наданої оперативниками загону. Незаконно потрапити до Румунії планували троє чоловіків та жінка – дружина одного із них. Подружжя прибуло на Закарпаття з Черкащини, а двоє їхніх попутників з Тернопільщини.

Двоє чоловіків, які також планували поза пунктами пропуску перетнути українсько-румунський кордон приїхали з Київщини та Житомирщини, їх затримали прикордонні наряди від відділу «Тячів».

П’ятьох чоловіків, троє з яких закарпатці та двох жителів Одещини, на кордоні зі Словаччиною зупинили прикордонники Чопського загону.

Стосовно затриманих склали протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Оцінку їхнім діям вже невдовзі надаватиме суд.

Про це повідомляє пресслужба Мукачівського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах