124407
12:44 16.082023

Житель Берегова проведе 15 років за ґратами за вбивство матері

Події 1536

Закарпатська обласна прокуратура в апеляційному суді відстояла покарання у виді 15 років ув’язнення для мешканця Берегова.

Його засуджено за вбивство двох осіб та крадіжку (ч. 1 ст. 115, п. 13 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 185 КК України).

Події трапилися в Берегові протягом 2018 року. Прокуратура довела, що в липні закарпатець накинувся на жінку, яка йшла вулицею, та завдав кілька ударів ножем по тілу. Після отриманих поранень вона змогла пройти ще близько 400 м, після чого впала й померла на місці. Вже в суді чоловік пояснив, що до цього бачив потерпілу в місті та мав з нею суперечку, тож таким чином він відповів на образи в його бік.

У листопаді того ж року берегівчанин, перебуваючи на місцевому ринку, викрав сумку однієї з продавчинь із грошима та особистими речами. А ще за місяць вчинив повторне вбивство, цього разу – власної матері. Під впливом наркотиків він завдав жінці 27 ножових поранень у різні частини тіла. Того ж дня чоловіка затримали та згодом помістили під варту.

За скоєне у вересні минулого року Виноградівський районний суд виніс закарпатцеві вирок – 15 років за ґратами. Його залишено без змін і після розгляду провадження судом апеляційної інстанції. Рішення щодо цього вже набуло законної сили.

Про це інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах