123950
11:24 4.082023

У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом обвалу частини підвісного моста на Рахівщині

Події 1435

Слідчі Рахівського районного відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом обвалу дерев’яного прольоту на підвісному хитальному місті. Внаслідок події одна жінка загинула та ще двоє травмувалися. У справі тривають слідчі дії.

Вчора, 3 серпня, близько 22.20 до поліції надійшло повідомлення від ДСНС про те, що в селі Кваси Рахівського району троє людей провалилися на підвісному мості та впали на берег.

На місці події працювала слідчо-оперативна група місцевого райвідділу поліції. Правоохоронці встановили, що під час проходу підвісного хитального моста провалився один дерев’яний проліт. Внаслідок цього з висоти понад 10м донизу впали троє жінок, всі жительки Київської області.

Потерпілих каретою швидкої було госпіталізовано з місця події. Проте одна з них, 54-річна, померла дорогою до лікарні. Ще двоє з різними травмами перебувають на лікуванні.

Поліцейські за цим фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правова кваліфікація події – стаття 288 (Порушення нормативно-правових актів, норм і правил, що стосуються убезпечення дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

У справі триває досудове розслідування, проводяться слідчі дії.

Про це інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах