123273
11:18 18.072023

Поліція Ужгорода розслідує ДТП, внаслідок якої постраждав водій електросамоката

Події 1482

Слідчі Ужгородського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили тілесні ушкодження водієві електросамокату. Водія автомобіля освідчено – за кермом чоловік перебував тверезий. У справі призначено ряд експертних досліджень

Днями поліція отримала повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Легоцького в Ужгороді. 

За викликом виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського районного управління поліції. На місці події правоохоронці провели першочергові слідчі дії та встановили попередні обставини ДТП. 

Відомо, що під час проїзду перехрестя з круговим рухом 28-річний житель Ужгородщини, керуючи автомобілем «Chevrolet», допустив зіткнення із електросамокатом, який рухався по головній дорозі.

Внаслідок цього 22-річний водій двоколісного транспорту втратив рівновагу та впав на проїзну частину дороги. Хлопець отримав тілесні ушкодження та з місця події був госпіталізований до лікарні.

Водія автомобіля поліцейські освідчили – за кермом він перебував тверезий. Обидва транспортні засоби вилучено та поміщено на арештмайданчик поліції.

Слідчі внесли дані відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілому тілесні ушкодження.

У ході слідства буде проведено ряд необхідних експертних досліджень, які допоможуть встановити всі об’єктивні обставини аварії. Розслідування триває.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах