ko.net.ua

На Великоберезнянщині чоловік пограбував храм

В одному із сіл Ужгородського району раніше судимий чоловік викрав з храму грошові кошти. Поліцейські швидко розшукали крадія, його взято під варту. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження.

Вчора, 30 червня, близько 21:00 поліцейські Великого Березного отримали інформацію про крадіжку з храму в одному із сіл регіону, заявник повідомив, що зникли гроші зі скриньки для пожертв.поліцейські великого березного «по гарячих слідах» розкрили крадіжку з храму.

Працівники групи реагування патрульної поліції спільно оперативними співробітниками швидко розкрили цей злочин. Підозрюваного затримали за кілометр від храму, у барі, де той відпочивав. Крадієм виявився раніше судимий 44-річний житель села Оріховці.

Встановлено, що чоловік безперешкодно зайшов до храму, в якому в той час нікого не було, пошкодив скиньку для пожертв, звідки викрав гроші у сумі майже 2500 гривень.

Протиправні дії зловмисника зафіксувала камера відеонагляду, яка була встановлена в храмі.

Чоловіка затримано у відповідності до статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Гроші правоохоронці вилучили та повернуть до храму.

За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження. Фігуранту слідчі вже повідомили про підозру у злочині. Його дії кваліфікували за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану). Наразі вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу. Слідчі тривають.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.