122809
16:26 1.072023

На Великоберезнянщині чоловік пограбував храм

Події 1913

В одному із сіл Ужгородського району раніше судимий чоловік викрав з храму грошові кошти. Поліцейські швидко розшукали крадія, його взято під варту. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження.

Вчора, 30 червня, близько 21:00 поліцейські Великого Березного отримали інформацію про крадіжку з храму в одному із сіл регіону, заявник повідомив, що зникли гроші зі скриньки для пожертв.поліцейські великого березного «по гарячих слідах» розкрили крадіжку з храму.

Працівники групи реагування патрульної поліції спільно оперативними співробітниками швидко розкрили цей злочин. Підозрюваного затримали за кілометр від храму, у барі, де той відпочивав. Крадієм виявився раніше судимий 44-річний житель села Оріховці.

Встановлено, що чоловік безперешкодно зайшов до храму, в якому в той час нікого не було, пошкодив скиньку для пожертв, звідки викрав гроші у сумі майже 2500 гривень.

Протиправні дії зловмисника зафіксувала камера відеонагляду, яка була встановлена в храмі.

Чоловіка затримано у відповідності до статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Гроші правоохоронці вилучили та повернуть до храму.

За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження. Фігуранту слідчі вже повідомили про підозру у злочині. Його дії кваліфікували за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану). Наразі вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу. Слідчі тривають.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах