122373
15:15 19.062023

На Тячівщині поліції затримала вантажівку з нелегальною деревиною

Події 1251

У селі Калини Тячівського району поліцейські зупинили автомобіль «Урал», завантажений деревиною породи «Ялина». Під час перевірки вантажу співробітники поліції виявили розбіжності між фактичними та зазначеними на спеціальних бирках показниками. Автомобіль вилучили. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Цими вихідними у селі Калини, що на Тячівщині, співробітники поліції Закарпаття зупинили для перевірки завантажений деревиною автомобіль.

Вантажівкою «Урал» 32-річний місцевий житель перевозив близько 30 кубометрів деревини породи «Ялина». Під час перевірки наявних документів на вантаж та самої деревини працівники поліції виявили неточності.

Зокрема, йдеться про розбіжності фактичних даних і даних про деревину, зазначених на маркувальних бирках у відповідності до відкритої бази руху деревини. Вантажівку зі зрубаним лісом вилучено.

Всі відомості слідчі Тячівського районного відділу поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України, тобто Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу. У ході досудового розслідування працівники поліції з’ясують походження деревини, мету його перевезення та інших осіб, причетних до злочину.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпаття.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах