122283
08:45 16.062023

У селищі Великий Березний затримали наркоторговців

Події 1773

Співробітники відділення поліції у смт Великий Березний провели обшук в помешканні зловмисника, який підозрюється у продажі наркотиків на території району. Під час слідчо-оперативних дій встановлено, що до збуту метамфетаміну причетна і його дружина. Крім цього, у помешканні подружжя працівники поліції виявили ряд боєприпасів. Обох зловмисників затримано.

У ході проведення оперативних заходів співробітники відділення поліції у смт Великий Березний встановили, що 37-річний місцевий житель та його дружина причетні до збуту метамфетаміну на території Ужгородського району.

Завдяки проведеній роботі оперативникам вдалося затримати подружжя наркоторговців одразу після чергового збуту. У помешканні підозрюваних правоохоронці провели обшук, під час якого службова собака Кінологічного центру поліції Закарпаття знайшла усі сховки з наркотиками.

Крім цього, працівники поліції виявили та вилучили у будинку чотири гранати, кастет та майже сотню бойових патронів. Загалом правоохоронці відправили на експертизу боєприпаси та три види медичних рецептурних препаратів, а також 25 згортків з білою порошкоподібною речовиною, схожою на метамфетамін. Також вилучено гроші, отримані за збут заборонених речовин, у сумі 16 тисяч гривень та 250 євро.

У справі, за процесуального керівництва Великоберезнянського відділу Ужгородської окружної прокуратури, було проведено оперативні закупки, які також підтверджують злочинну діяльність подружжя. Чоловіка та жінку затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

У поліції відкрито два кримінальні провадження: за ч. 2 ст. 307, тобто Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, та за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, тобто Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до десяти років з конфіскацією майна. Слідство у справі триває.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На словацькому пункті пропуску «Вишнє Нємецьке» вийшов з ладу сканер
20:23
12 писанок до Великодня встановили на площі Шандора Петефі в Ужгороді
18:31
Спілка закарпатських угорських багатодітних родин організувала Тиждень матерів
16:13
65 000 гривень зібрали учні Ужгородського ліцею «Лідер» під час благодійного ярмарку
15:50
В Ужгороді затримали раніше судимих зловмисників, які обікрали підсобне приміщення новобудови
15:25
Представниця закарпатських угорців на виборах до Європарламенту – Вікторія Ференц
14:57
10 років представляла інтереси закарпатських угорців
14:29
Поліція Виноградова розслідує кримінальне провадження за фактом конфлікту з працівниками ТЦК та СП
13:38
На Закарпатті пенсіонер планував доправити в Румунію двох «водолазів»
10:05
В Ужгороді нагородили переможців тенісного турніру UTF (Ukrainian Tennis Federation) Cup
09:40
Всі новини