121939
17:20 6.062023

Відтепер сприяти покращенню роботи поліції Закарпаття можна через спеціальний чат-бот

Події 1769

Співробітники Управління головної інспекції поліції Закарпаття запустили в дію спеціальний чат-бот для обміну інформацією з громадянами та поліцейськими. Користувачі цієї програми мають змогу повідомити про порушення з боку поліцейських, висловити власні пропозиції чи побажання, які допоможуть удосконалювати діяльність правоохоронців

відтепер сприяти покращенню роботи поліції закарпаття можна через спеціальний чат-бот

Співробітники Управління головної інспекції ГУНП в Закарпатській області ввели в дію чат-бот у Telegram під назвою УГІ ГУНП.

Це спеціальний майданчик, за допомогою якого кожен громадянин має змогу надіслати звичайне повідомлення або ж у анонімній формі. За змістом повідомлення можуть містити інформацію про неправомірні дії поліцейських, скарги, зауваження чи пропозиції для покращення результативності роботи тощо. Крім того, закарпатці матимуть можливість висловити і позитивну оцінку роботи працівників поліції чи подяку їм.

У чат-боті також діє спеціальний приймальник фото та відеоматеріалів.

Приєднатися до чат-боту можна через сканування вказаного QR-коду. Також закарпатці можуть звернутися до чергового по УГІ ГУНП в Закарпатській області за номером: +38 (050) 37-27-880.

Чекаємо на нових користувачів чат-боту, адже ми відкриті до співпраці та будемо раді взаємодії, яка покращить нашу діяльність!

Інформує відділ комунікації поліції Закарпаття.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах