121893
11:44 5.062023

Житлові будинки, квартира і надвірні споруди горіли впродовж вихідних на Закарпатті

Події 1925

2 червня о 17:04 надійшло повідомлення про загорання житлового будинку за адресою: Хустський район, Драгівська тергромада, с. Забрідь, вул. Південна. Пожежею знищено покрівлю та перекриття на площі 85 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста та місцевої пожежної команди с. Драгово.

Того ж дня о 17:56 надійшло повідомлення про загорання надвірної споруди за адресою: Тячівський район, Солотвинська тергромада, смт Солотвино, вул. Підмагура. Пожежею знищено покрівлю на площі 25 кв. м та частину майна. На гасіння залучались три одиниці техніки від державного пожежно-рятувального поста смт В. Бичків, 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів та Центру безпеки громадян смт Солотвино.

О 19:51 надійшло повідомлення про загорання надвірної споруди за адресою: м. Виноградів, вул. Івана Маргітича. Пожежею знищено покрівлю та перекриття на площі 12 кв. м. На гасіння залучались три одиниці техніки від 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та місцевої пожежної команди с. Підвиноградів.

Наступного дня, 3 червня 07:24 надійшло повідомлення про пожежу в квартирі двоповерхового житлового будинку за адресою: м. Мукачево, вул. А.Міцкевича. Вогнем знищено домашнє майно на площі 10 кв. м. На гасіння залучались дві одиниці техніки 10-ї та 11-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево.

О 20:24 надійшло повідомлення про пожежа в надвірній споруді за адресою: м. Рахів, вул. Буркут. Вогнем знищено крівлю на площі 28 кв. м та речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки 2-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів.

О 02:15 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Хустський район, Іршавська тергромада, с. Загаття, вул. Кротона. Вогнем знищено крівлю, перекриття на площі 200 кв. м та речі домашнього вжитку. На гасіння залучались дві одиниці техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава та 11-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мукачево.

Про таке повідомляють у ГУ ДСНС у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах