121641
15:13 26.052023

На Мукачівщині чоловік убив товариша

Події 1562

Співробітники поліції Мукачівщини розкрили умисне вбивство місцевого жителя. Правоохоронці затримали підозрювану та помістили її до ізолятора тимчасового тримання. Їй загрожує до 15 років ув’язнення. Розслідування у справі триває.

Вчора, 25 травня, близько 20-ої години на лінію «102» зателефонував чоловік, який повідомив про вбивство у селі Жнятино Мукачівського району Закарпатської області. Заявник зазначив, що йшов вулицею, коли почув жахливі крики із одного з будинків. Коли забіг всередину, оскільки думав, що комусь необхідна допомога, виявив на підлозі тіло чоловіка та кров.

За викликом прибула слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Мукачівського РУП. Правоохоронці в ході проведення огляду зафіксували явні сліди насильницької смерті на тілі 38-річного загиблого, а також виявили й знаряддя вчинення злочину – кухонний ніж.

Провівши невідкладні заходи, поліцейським встановили, що до вбивства чоловіка причетна його знайома, з якою він того вечора розпивав алкогольні напої. Раптово між ними виник конфлікт, у ході якого 40-річна жінка схопила ніж і завдала ним потерпілому удар в область грудної клітини. Від отриманого поранення чоловік помер на місці події.

Зловмисницю наразі затримано в порядку статті 208 КПК України, вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі за вказаним фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто Умисне вбивство.

Наразі готуються матеріали для повідомлення фігурантці про підозру та обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає затриманій покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах