121559
15:59 24.052023

Прикордонники затримали чоловіка, що намагався безконтрольно потрапити до Румунії та ще 2-х з «липовими» документами

Події 1436

Так, учора в пункті пропуску «Порубне» на пішому переході було затримано порушника, який намагався безконтрольно перетнути українсько-румунський кордон. Чоловік розраховував «прикритись» транспортним засобом під час виїзду його з пункту пропуску та прошмигнути до Румунії непоміченим для прикордонного наряду. Як з’ясувалось згодом, 41-річний мешканець Дніпропетровська не мав правових підстав для виїзду за кордон та вирішив оминути паспортний і митний контроль, але його планам завадили охоронці кордону.

Цього ж дня військовослужбовці відділу «Порубне» виявили двох громадян України призовного віку з «липовими» документами. У 42-річного мешканця Чернівецької області прикордонний наряд виявив ознаки підробки свідоцтва про народження третьої дитини, а у 41-річного мешканця Дніпропетровської області фальшиве посвідчення військовозобов’язаного та довідки ВЛК.

Після оформлення відповідних документів усіх порушників притягнено до відповідальності. Також двох правопорушників передано співробітникам Нацполіції. Наразі чоловікам доведеться відповідати за ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах