121282
11:41 14.052023

Перечин учора прощався із загиблим Героєм

Події 4172

В Перечині 13 травня 2023 року попрощалися з молодим захисником – старшим солдатом кулеметником стрілецьконо взводу, стрілецької роти стрілецького батальйону військової частини А1556 Сідей Вадимом Васильовичем.

1 жовтня 2022 року Вадим загинув на полі бою героїчно віддавши своє життя. Передчасна смерть забрала життя відважного воїна, вірного друга і побратима, любимого сина, мужнього брата… Вічна Слава і пам’ять Герою!

Сідей Вадим Васильович народився в м. Перечин, Закарпатської області 23 вересня 1986 року. Навчався в Перечинській ЗОШ І-ІІІ ступенів, котру закінчив в 2002 році. По закінченню школи вступив до Перечинського професійного ліцею та навчався за професією «Слюсар з ремонту автомобілів». В жовтні 2005 року був призваний на строкову службу. Потім працював на Перечинському ЛХК. Ніколи не боявся різної роботи. З 3 травня 2022 року Вадим був мобілізований на захист всіх нас та Батьківщини, поповнивши ряди військовослужбовців. Ніс службу завзято, вірно, відважно.

До Храму Покрови Пресвятої Богородиці в м. Перечин, де відбувся чин похорону, попрощатися з захисником прийшли рідні, близькі, друзі, військові, знайомі, представники міської ради, мешканці громади…

Священники відслужили заупокійну Літургію…

Хода пройшла до Алеї Слави (кладовище Полякове) – тут перечинця воїна-Героя Вадима поховали з військовими почестями.

Щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Вічна йому пам’ять. Слава Герою!

Про це інформує Перечинська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах