121149
12:26 10.052023

12-річна перечинка не повідомила батьків і поїхала до бабусі за 55 кілометрів від місця свого проживання

Події 8321

Ювенали відділення поліції у місті Перечин розшукали дівчинку, про зникнення якої заявили її батьки. Правоохоронці встановили, що замість іти до школи, дитина пішла на автобус та поїхала у село до бабусі за 55 кілометрів від місця свого проживання. Дитину повернули додому, її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Вчора, 9 травня, в другій половині дня на лінію «102» надійшло повідомлення про зникнення 12-річної дівчинки з села Тур’я Пасіка. Налякані батьки повідомили працівників поліції, що їх дитина пішла до школи на навчання та зникла. На пошуки дівчинки у поліції одразу ж орієнтували ювенальних поліцейських, групи реагування патрульної поліції та інших правоохоронців.

За короткий час правоохоронці встановили, що того дня дитина до школи так і не з’явилася, натомість дівчинка пішла на вокзал, купила квиток до села Ратовці та проїхала 55 кілометрів в село, де проживає її бабуся. Саме там працівники поліції і знайшли дівчинку. Вона пояснила, що просто хотіла провідати свою бабусю і планувала повернутися раніше, щоб батьки не хвилювалися.

Працівники поліції провели роз’яснювальну роботу з дитиною, бабусею та батьками. Вони пояснили, що подібні подорожі в такому юному віці несуть велику небезпеку. Також правоохоронці наголосили, що в подібній ситуації слід було негайно інформувати батьків про місцезнаходження дівчинки.

Ювенальна поліція Закарпаття вкотре наголошує, що діти завжди повинні перебувати під наглядом дорослих, щоб залишатися у безпеці. Нагадуємо, в разі зникнення неповнолітніх, невідкладно інформуйте про це поліцію за номером «102».

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах