20:55 6.052023

Поліцейські Закарпаття встановлюють обставини смертельної аварії на Хустщині

Події 2999

Слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області розслідують дорожньо-транспортну пригоду в якій загинув водій однієї з автівок-учасниць аварії. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик. Всі відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань

поліцейські  закарпаття встановлюють   обставини смертельної аварії на хустщині

Дорожньо-транспортна пригода за участі двох автівок трапилася вчора, 5 травня, близько 23:20 на автодорозі Н-09 зі сполученням «Мукачево-Рогатин-Львів» на околиці міста Хуст. 

На місці події працювала слідчо-оперативна група місцевого райуправління поліції та слідчі Головного управління поліції області. 

поліцейські  закарпаття встановлюють   обставини смертельної аварії на хустщині

Після проведення першочергових слідчих дій відомо, що водій легковика, здійснюючи маневр виїзду на головну автодорогу з села Кіреш, не надав перевагу в русі вантажному автомобілі, який  рухався по головній дорозі. В результаті відбулося зіткнення вказаних транспортних засобів. 

поліцейські  закарпаття встановлюють   обставини смертельної аварії на хустщині

Внаслідок ДТП на місці події загинув 22-річний водій легковика, житель села Копашнево.

42-річний водій вантажівки не постраждав. 

За фактом автопригоди слідчі управління з розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби  учасників аварії поміщено на арештмайданчик поліції. У справі буде призначено ряд експертних досліджень, які допоможуть встановити всі об’єктивні обставини ДТП.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах