120591
16:20 21.042023

На Мукачівщині чоловік отримав 9 років позбавлення волі за зберігання готових до збуту метамфетаміну та канабісу

Події 1740

За доводами Мукачівської окружної прокуратури 34-річного місцевого жителя засуджено до 9 років позбавлення волі за незаконне зберігання психотропних речовин в особливо великих розмірах та особливо небезпечних наркотичних засобів з метою збуту (ч. 3 ст. 307 КК України).

У судовому засіданні прокурор довів, що мешканець Мукачівщини у своєму будинку зберігав розфасовані у зіп-пакети, шприци та згортки фольги психотропи та наркотики. Близько тридцяти готових до збуту «доз» заборонених речовин правоохоронці виявили в обвинуваченого під час санкціонованого обшуку. Згодом експертиза підтвердила, що це – метамфетамін і канабіс.

Протиправну діяльність закарпатця викрили у жовтні 2021 року, тоді ж його затримали. Певний час він перебував під вартою, а на його майно – три транспортні засоби – було накладено арешт. Вину у скоєнні наркозлочину визнав лише частково. Наразі вступ вироку в законну силу очікується.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Про це інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах