120206
17:04 8.042023

Іршавські поліцейські затримали підозрюваного у замаху на вбивство родича

Події 2863

Співробітники поліції Іршави затримали зловмисника, який вчинив замах на вбивство свого брата. Потерпілий наразі перебуває у важкому стані. За даним фактом відкрито кримінальне провадження та триває розслідування

Вчора, 7 квітня, близько 23-ої години на лінію «102» надійшло повідомлення від медиків Іршавської лікарні про госпіталізацію чоловіка з множинними ножовими пораненнями.

Поліцейські з’ясували, що потерпілим є 34-річний місцевий житель. Провівши ряд необхідних заходів оперативники та слідчі встановили, що важкі травми йому наніс його брат. Причиною такого вчинку став конфлікт між ними.

Під час сварки фігурант схопив ніж та наніс кілька множинних ударів в область тулуба потерпілому. В момент інциденту в будинку також перебував знайомий чоловіків, який припинив протиправні дії зловмисника.

41-річного іршавчанина поліцейські затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Знаряддя злочину – ніж, вилучено.

Слідчі відділення №1 (м.Іршава) Хустського районного управління поліції кваліфікували дії зловмисника за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Замах на умисне вбивство). За скоєне підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі. Слідство у справі триває.

Інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах