97137
10:16 7.042023

На Тячівщині чоловік убив свого сина

Події 1492

Співробітники Тячівського районного відділу поліції розпочали досудове розслідування за фактом умисного вбивства батьком сина. Фігуранта, причетного до злочину, затримали. Найближчим часом чоловікові повідомлять про підозру. У справі триває слідство.

Вчора, 6 квітня, близько 16:10 до поліції надійшло повідомлення від жителя села Біла Церква Тячівського району. За словами заявника, його знайомий за місцем проживання заподіяв ножові поранення своєму синові.

За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група Тячівського районного відділу поліції, працівники якої провели огляд місця злочину та з’ясували попередні його обставини.

На місці встановлено, що між 74-річним жителем села Біла Церква та його 48-річним сином, за місцем їх спільного проживання, виникла сварка. У ході конфлікту пенсіонер схопив ножа та заподіяв синові численні ножові удари.

Від отриманих травм потерпілий помер на місці. 74-річний чоловік зізнався у скоєному. Наразі його поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом у поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто Умисне вбивство.

Найближчим часом затриманому буде повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід.

Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі. Досудове розслідування у справі триває.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах