119796
16:17 27.032023

На Ужгородщині затримали місцевого наркоторговця: з місця події вилучено метамфетамін та грошові кошти

Події 3925

Співробітники відділу поліції № 1 Ужгородського РУП затримали 39-річного зловмисника, який займався збутом наркотиків на території району. Метамфетамін та гроші слідчі вилучили в якості речових доказів та скерували експерту для дослідження. За даним фактом в поліції відкрито кримінальне провадження.

Оперативники кримінальної поліції відділу поліції №1 Ужгородського РУП, спільно зі слідчими, припинили злочинну діяльність 39-річного наркоторговця.

Поліцейські провели ряд оперативних заходів та встановили причетність фігуранта до розповсюдження наркотиків на території району. В ході контролю за вчиненням злочину оперативникам вдалося впіймати підозрюваного «на гарячому».

Фігурант саме приїхав з Ужгорода до сусіднього села Сторожниця, на місце, про яке заздалегідь домовився з клієнтом. Одразу після передачі «товару» та отримання взамін грошових коштів він був затриманий правоохоронцями. З місця події вилучено метамфетамін та інші речові докази, які досліджує експерт.

Після цього в помешканні збувача слідчі провели обшук, в ході якого вилучили ще наркотовар та набої до зброї.

Зловмисника, в порядку статті 208 КПК України, помістили до ізолятора тимчасового тримання. За даним фактом в поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1, 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Також окремо кваліфіковано і факт незаконного поводження з боєприпасами за ч. 1 ст. 263 ККУ.

За торгівлю наркотиками затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі. Досудове розслідування у справі здійснюється за процесуального керівництва прокуратури.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах