119675
16:18 23.032023

На Закарпатті з помешкання пенсіонера викрали картку й зняли з неї гроші

Події 3052

40-річна раніше судима мешканка села Скотарське Мукачівського району викрала банківську картку пенсіонера та зняла з неї майже 10 тисяч гривень. Поліцейський офіцер громади менше ніж за добу розкрив цей злочин та відшукав крадійку. Жінці слідчі повідомили про підозру у вчиненні даного злочину. Слідство у справі триває.

Днями до поліцейського офіцера Мукачівської територіальної громади з повідомленням про крадіжку звернувся пенсіонер з села Пістрялово. Чоловік розповів, що з його будинку хтось викрав барсетку, в якій знаходились документи та банківська картка, з якої в подальшому було знято майже 10 тисяч гривень.

Правоохоронець одразу розпочав пошуки особи, причетної до скоєння цієї крадіжки. Вже за кілька годин було відомо, що підозрюваною є раніше судима 40-річна жителька села Скотарське Мукачівського району. ПОГ встановив, що зловмисниця знайшла ключі від будинку пенсіонера та за його відсутності пробралася в помешкання й вчинила крадіжку.

Фігурантку розшукали та слідчі Мукачівського районного управління поліції вже повідомили їй про підозру. Такі дії в поліції кваліфікували за ч. 4 ст.185 Кримінального кодексу України, тобто Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану.

Нагадуємо: не зберігайте ПІН-код разом з банківською карткою та не передавайте власні паролі стороннім особам.

Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах