119531
17:35 18.032023

Поліцейські Перечина розшукали зловмисника, який пограбував місцевого жителя

Події 3213

У місті Перечин раніше судимий ужгородець вночі напав посеред вулиці на місцевого мешканця. Зловмисник відібрав у перечинця мобільний телефон, після чого поїхав з місця події. Співробітники поліції швидко розшукали фігуранта та повідомили йому про підозру у вчиненні злочину. Наразі він знаходиться під вартою

Днями поліцейські Перечина отримали повідомлення про пограбування одного з місцевих мешканців.

Як встановили співробітники поліції, потерпілим є 24-річний житель Перечина. За словами чоловіка, на вулиці вночі, близько 3 години, на нього напав невідомий чоловік. Нанісши потерпілому кілька ударів, зловмисник відібрав його мобільний телефон. Після цього — зник з поля зору, поїхавши з місця події на автомобілі.

У рамках відкритого за даним фактом кримінального провадження поліцейські розпочали ряд необхідних оперативних заходів. У результаті, оперативники швидко встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 27-річний ужгородець, який після скоєння злочину перебував в обласному центрі на квартирі у свого друга.

Речові докази поліцейські вилучили та після необхідних експертиз повернуть власнику. 27-річному фігуранту слідчі повідомили про підозру у скоєнні злочину за ч.4 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Зловмиснику вже обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Наразі досудове розслідування триває.

Інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах