119240
12:17 12.032023

Учасникам злочинного угруповання, які обкрадали одиноких пенсіонерів, суд обрав запобіжні заходи. Фото

Події 4345

в Ужгородському міськрайонному суді відбувся розгляд клопотання слідчого Ужгородське районне управління поліції, щодо обрання запобіжного заходу для групи зловмисників, які підозрюються у крадіжках грошей та інших цінних речей з помешкань людей похилого віку.

Нагадаємо, затримання фігурантів провели оперативники кримінальної поліції ГУНП в Закарпатській області, 9 березня, в обласному центрі. Серед підозрюваних – три жінки із Запоріжжя та один закарпатець.

Вони проникали у квартири пенсіонерів під виглядом працівників комунальних служб. Поки одні відволікали потерпілих, інші викрадали грошові заощадження й інші цінні речі.

Фігурантам інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Відповідно до ухвали суду усім чотирьом зловмисникам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з можливістю внесення грошової застави у розмірі понад 600 тисяч гривень для кожного.

❗️Наголошуємо, поліцейські продовжують встановлювати інших осіб, які могли потерпіти від дій цих крадіїв. Якщо ви впізнаєте людей, що зображені на фото, і ви стали жертвою їхніх злочинних дій, просимо звернутися на лінію «102» або ж до найближчого відділку поліції.

За скоєне їм загрожує до 8 років ув’язнення.

Досудове розслідування здійснюється за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури, інформує Поліція Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах