118920
09:17 2.032023

Ужгородця, який жорстоко поводився зі своєю собакою, притягнули до відповідальності

Події 15516

Співробітники Ужгородського районного управління поліції зафіксували факт жорстокого поводження з собакою, що мав місце на одній із вулиць міста. Поліцейські встановили особу правопорушника та розшукали його. Пенсіонер, що жорстоко повівся з німецькою вівчаркою, понесе адміністративну відповідальність.

Днями, під час моніторингу Інтернет-мережі, співробітники поліції обласного центру зафіксували правопорушення, яке стосувалося жорстокого поводження із твариною. Йдеться про відео, опубліковане в одній із соцмереж, на якому видно, як чоловік похилого віку б’є ногами вівчарку.

Одразу відреагувавши, поліцейські розпочали необхідні пошукові заходи. У результаті – дільничні офіцери поліції Ужгородського районного управління встановили особу правопорушника та розшукали його. З’ясувалося, що з собакою жорстоко поводився її ж власник, 68-річний місцевий житель.

На пенсіонера складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 89 КУпАП, що передбачає штраф від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах