118574
13:45 21.022023

Затримано чотирьох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон на Закарпатті

Події 8787

Учора ввечері прикордонники Чопського загону припинили спробу незаконного перетину держрубежу особою, яка намагалася виїхати за підробленим паспортним документом. Правопорушника виявили у пункті пропуску «Чоп (Дружба)» на кордоні з Угорщиною під час перевірки документів пасажирів потягу «Мукачево-Захонь».

Чоловік надав на контроль закордонний паспорт громадянина Нігерії, який викликав у прикордонного наряду сумніви у його дійсності. Під час поглибленої перевірки правоохоронці встановили, що документ підроблено. Пред’явник паспорта згодом зізнався прикордонникам, що документ йому надіслав з-за кордону батько, громадянин Нігерії.
Правопорушникові доведеться відповідати за вчинене перед законом. Після встановлення всіх обставин його буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Ще трьох правопорушників зупинили неподалік населеного пункту Паладь Комарівці Ужгородського району. Під час несення служби прикордонники зупинили транспортний засіб «Газель», у якому перебували троє чоловіків. Двоє з них мали при собі паспортні документи громадян України, третій не мав жодних документів.
У ході проведення перевірочних заходів правоохоронці встановили, що затримані є місцевими жителями, які мали намір у незаконний спосіб пробратися до Словаччини.

Правопорушників доставили у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Після з’ясування усіх обставин їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину держрубежу.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах