116838
12:42 13.022023

Раніше судимому жителю Тячівщини вкотре повідомлено про підозру

Події 3379

За процесуального керівництва Тячівської окружної прокуратури жителю смт. Тересва повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та подальшому збуті психотропних речовин, вчиненому повторно (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України).

У ході досудового розслідування встановлено, що раніше судимий місцевий житель займався розповсюдженням заборонених речовин за місцем свого проживання. Під час чергового такого факту – продажу згортку з метамфетаміном – його викрили правоохоронці. Про це повідомив керівник Тячівської окружної прокуратури Володимир Жилкін.

Зараз чоловік перебуває в установі виконання покарань. Нещодавно щодо нього апеляційний суд залишив в силі вирок, за яким особу ув’язнено на 5 років за необережне нанесення тяжких тілесних ушкоджень громадянину та залишення його в небезпеці, після чого чоловік помер.

При цьому досудове розслідування факту вчинення закарпатцем наркозлочину триває. Його здійснює Тячівський районний відділ поліції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Про це інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах