118159
15:37 9.022023

Поліцейські охорони Закарпаття затримали чоловіка з марихуаною

Події 2758

На головний пульт централізованого спостереження поліції охорони Закарпаття надійшов сигнал «Тривога» з охоронюваного об’єкта – пункту обміну валют в Мукачево.

Упродовж 5 хвилин поліцейські прибули на місце події, де виявили 37-річного мукачівця з явними ознаками наркотичного сп’яніння, який лежав на території обмінника. Крім того, під час поверхневої перевірки, чоловік надав поліетиленовий пакет, всередині якого знаходився згорток фольги з вмістом речовини рослинного походження, зеленого кольору зовні схожої на наркотичну – «марихуану».

На місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин події, а вилучену речовину у присутності понятих вилучили та відправили на експертизу. Крім того, затриманого освідчили на предмет наркотичного сп’яніння. Результат виявився позитивним.

Попередня кваліфікація злочину: ч.1 ст. 309 ККУ – «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Про це інформує Управління поліції охорони в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах