118100
10:54 8.022023

У Мукачеві в гуртожитку відібрали у потерпілого гаманець з грошима

Події 3498

Оперативники Мукачівського районного управління поліції спільно зі слідчими за «гарячими слідами» затримали двох зловмисників, які у місцевому гуртожитку пограбували чоловіка. Фігурантів помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом злочину в поліції відкрито кримінальне провадження.

Вчора, 7 лютого, близько обіду до поліції надійшло повідомлення про грабіж у одному з гуртожитків міста Мукачево. За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції, працівники якої провели огляд місця злочину та опитали потерпілого й імовірних свідків.

Заявник розповів, що у гуртожитку він гостював у своїх знайомих. Коли приліг відпочити, то почув, що у його кишенях хтось нишпорить. Потерпілий намагався завадити зловмисникам, однак ті відібрали його гаманець, у якому було 6 тисяч гривень, та втекли.

Під час пошукових заходів поліцейські виявили неподалік гуртожитку гаманець потерпілого, який зловмисники викинули порожнім, коли втікали. За лічені хвилини правоохоронцям вдалося затримати і самих гарбіжників – 30-ти і 29- річних місцевих жителів.

Відповідно до статті 208 КПК України, обох підозрюваних поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Їхні дії слідчі кваліфікували за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану.

За скоєне їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах